Doctora i llicenciada en Ciències Químiques per la UB
Professora del Departament de Tecnología de l'Arquitectura de la UPC
Professora en el Grau d'Arquitectura Tècnica i Edificació
Professora en el Màster en Construcció Avançada en l'Edificació
Doctora i llicenciada en Ciències Químiques per la UB
Professora del Departament de Tecnología de l'Arquitectura de la UPC
Professora en el Grau d'Arquitectura Tècnica i Edificació
Professora en el Màster en Construcció Avançada en l'Edificació
Doctora en Ciències Físiques
Catedràtica del Departament de Tecnologia de l'Arquitectura
Professora del Grau d'Arqutectura Tècnica i Edificació, UPC
Professora del Màster en Construcció Avançada en edificació, UPC
Responsable del Laboratori i Grups d'investigació
Arquitecte Tècnic i Enginyer de l’edificació
Consultor de Construcció Sostenible.
Espc. en Arquitectura Bioclimática (Universitat NTNU, Noruega)
Climate and Built from Desing Project
Arquitecte per la UPC, Màster d'estudis avançats en arquitectura Sostenible (Louvain Belgique) i Doctor en arquitectura sostenible i economia d'energia i l'hàbitat en zones de muntanya per la UPC.
Està especialitzat en rehabilitació d'edificis i construcció d'habitatge de baix consum energètic.
Presentarem els projectes Erasmus+: Design and Construction of Environmental High Performance Hybrid Engineered Timber Buildings (HybridTim) i Knowledge Alliance for Sustainable Mid-Rise and Tall Wooden Buildings (KnoWood), en els quals participa l'Escola Politècnica d'Edificació de Barcelona de la UPC, empreses locals com House Habitat i entitats com el Gremi Fusta i Moble.
Aquests projectes tenen l'objectiu de promoure la construcció amb fusta a través de la millora del seu ensenyament i compten amb la participació de països capdavanters en l'ús de la fusta a la construcció com Canadà o Àustria.
MECAKIM desenvolupa en aquest projecte de I+D tan innovador, un nou concepte revolucionari que pretén donar un salt de gegant en la circularitat dels sectors textil i de la fusta.
En concret, pretén desenvolupar nous materials híbrids basats en la incorporació de residus tèxtils industrials (cotó desfilat) com a matèria primera en la producció de nous panells.
Investigador a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona i que formo part de l’Environment and Human Health Lab (EH2 Lab) del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC).
Pau Llovet és professor de Tecnologia de la fusta a l’Institut Josep Brugulat (Banyoes, Girona).
Josep i Adrià presentaran els resultats dels assaigs de trencament de fusta en la que s’ha introduït teixit de carboni per reducció d’esquadres en embigats de fusta
Enginyer en Telecomunicacions Universitat Ramón Llull
Director Tècnic a Carinbisa
Vicepresident d’ASEFAVE (Associació Espanyola de Fabricants de Finestres i Fatxades)
(Estructuració d'un sector de recuperació transfronterer de tiges de blat de moro i gira-sol per a la construcció), és un projecte europeu, que té com a objectiu estructurar un sector de la construcció innovador i ecoeficient basat en tiges de blat de moro i gira-sol.
Establert al territori transpirinenc, hauria de contribuir a reduir l’impacte ambiental del sector de la construcció.
Arquitecte DALF i consultor d’estructures.
Professor Associat Dep d’Estructures Arquitectòniques ETSAB
Director Acadèmic del Curs Fusta Constructiva
Cap de Departament de Fusteria de l’IES Vil·la Romana.
Dirigirà el muntatge del Pont dissenyat per Leonardo Da Vinci amb l’objectiu de mostrar que la fusta és resistent, lleuger, flexible i permet l'execució de projectes tècnics amb rapidesa
Graduada en Estudios de Arquitectura Superior en la Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Valles (ETSAV-UPC)
Arquitecto.
Profesor Asociado ETSAV-UPC. Dpto. Proyectos Arquitectónicos.
Fundador de AUS, agrupación del COAC y especializado en arquitectura y sostenibilidad, salud, pobreza energética, viviendas experimentales y alternativas
Arquitecte, soci cofundador AR47, estudi d’arquitectura fundat per l’any 1998 a Barcelona pels arquitectes Roberto Aparicio, Roberto Aparicio, Roger Jornet i Sílvia Ollé.
Tenim quasi 25 anys d’experiència en obra pública i privada, tant en edificació com urbanització.
Comparteix amb Bet Capdeferro l’estudi bosch.capdeferro arquitectura a la ciutat de Girona, des d’on treballen en la transformació d’espais d’escala i naturalesa diverses, focalitzant l’atenció en la relació entre l’home i el medi.
L’any 2011 són guardonats amb la Menció Especial Arquitecte Emergent del Premi Europeu d’Arquitectura Contemporània Mies van der Rohe Award.
Funden l’estudi COMAS-PONT arquitectes a la ciutat de Vic, especialitzats en equipaments públics i privats per la salut, l’educació i l’espai públic, sempre des d’una perspectiva de sostenibilitat social i ambiental.
L’any 2018 són guardonats amb els Premis Nan com a millor edifici eficient d’Espanya i obtenen també El Premi a la Bienal Española de arquitectura.
Quins avantatges té la reducció de les infiltracions d’aire exterior en un construcció amb fusta? Quins materials puc utilitzar per aconseguir un alt nivell d’estanquitat de l’aire? Quin factor de resistència a la difusió de vapor d’aigua té una làmina de fre de vapor? I si és una barrera de vapor? Com puc evitar patologies al meu edifici a través d’un bon disseny higrotèrmic? Estic en una zona de gas radó: quines mesures puc prendre per protegir la salut dels usuaris? El taller donarà resposta a aquestes preguntes mitjançant un taller téoric participiu, seguit per una prova de hermeticitat al aire amb una maquina “Blower Door”
Màster en Ciència, Energìa i Medi Ambient, Certificador Passivhaus i Director de Praxis Resilient Buildings, enginyeria amb seu a Barcelona.
Especialitzat en la eficiència energètica a l'edificació, simulació higro-tèrmica, física d'edificis, i materials per a la construcció saludables i de baix impacte.
Treballa amb dissenyadors, promotors i enginyers en el disseny i construcció d'edificis saludables i confortables amb una factura energètica mínima.
Consultora energètica i Arquitecta Tècnica especialitzada en edificis de baixa demanda energètica i Passivhaus. Responsable de Projectes en Praxis Resilient Buildings, enginyeria amb seu a Barcelona.
Màster en Arquitectura i Sostenibilitat, especialització en eines de disseny i control ambiental per la UPC School. Postgrau en Direcció d'Execució d'Obra pel CAATEEB i Certified Passivhaus Tradesperson pel Passivhaus Institut. Membre de la Comissió Júnior del CAATEEB per a la promoció de la professió en els joves professionals.
Jornada de presentació del projecte europeu WoodMarkets: la transformació digital al servei de la industria de la fusta. Resultats de les enquestes realitzades. Mites i llegendes de la transformació digital. Casos d’èxit en la implementació de la digitalització a l’empresa. Debat i identificació de necessitats, barreres i oportunitats entre els participants.
Enginyera de Forests.
Màster executiu en innovació.
Gestió i valorització del coneixement i de la propietat Intel.lectual i industrial (IPR).
Responsable de Transferència tecnològica al CTFC i a l’spin off FBS del CTFC.
Innovació, promoció i suport al desenvolupament d’actius tecnològics.
Gestió de la RDi públic-privada.